Semester Baru ^^

Assalamualaikum..
Selamat hari Jumaat.Siang tadi aku ada la blog walk kat blog kawan-kawan aku.Masing-masing cerita tentang semester baru yang akan datang.Isnin minggu depan da start kelas.Tak ley da nak bangun pkul 11 pagi.Tapi tetap tido pukul 3-4 pagi.Sebab buat assignment last minit.Berubah la fyqa oi~

Semester 3 memang mencabar(kot).Sebabnya aku ambik 19 jam kredit.Terlebih suda.Memang pening la sebab sem nie kena ambik Bengkel 1.Ntah ape la aku nak wat untuk bengkel nie.Senior-senior,sila bantu junior mu ini.T.T


Nampak x?Kat situ jumlah kredit terkumpul 16.Tapi tak masok lagi Bengkel 1.So,akan jadi 19.Dua subjek jew yg 2 jam kredit.Tu pon subjek wajib.Jadual pon da keluar.Agak seronok la jadual sem ni.Sebab hari jumaat holiday.Harap-harap takde la tukar-tukar jadual lagi.Jadual kali ni seronok.Hostel pon da tau kat mana.Cuma jalan nak ke sana jew tak tau.Dorang cakap apartment tu paling best.Sebab besar.Aku tengok gambat pon memang besar la.1 rumah 8 orang.Besar la tu dari TTU3 ngan Bunga Raya.

Harap sem ni lebih baik dari sem-sem lepas.Btw,welcome to junior UTeM,FTMK and especially junior BITM.Mesti ramai direct entry kali ni.=)
Tak lupa jugak ahli-ahli silat.Semoga persembahan malam ni takde cacat cela.Buat yang terbaik!
Sekian..

p/s::
sape ade buku CCT??hari ahad da daftar.Sangat malas nak balik sana.

Jangan lupa LIKE taw..=)

2 comments:

ainakhani said...

gila banyak 19. aku 16 je kot.

Fyqa Federeka said...

tau xpe..ak pon pening da dok pkir cmne nak handle nt..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...