Konsert Jamban

Assalamualaikum..
Lama tak update blog.Nak kata bz,tak de la sangat.Banyak buang masa ada la.Lagipon takde idea nk post pasal apa.Minggu nie takde la bz sangat.Tapi ada 1 hari tu aku tido pukul 5.Bukan 5 petang,tapi 5 pagi.Sebab dok pkir ayat untuk wat proposal.Tapi tak siap jugak.Itulah nite life aku n 2 suara yang lain.

Waktu malam ktorg akan dimulakan dengan konsert xbrape nak trbuka kat bilik Neng ngan vector.Nama pon da tukar jadi nama artis.


Lagu feveret op coz la lagu beribu sesalan.Memang penuh perasaan la klau nyanyi lagu ni.Nama pon konsert.Setiap malam mesti buat konsert sambil wat keje.Takde la ktorg bosan + ngantok.Sebab mesti ada part2 yang ktorg gelak gler2.Tu yang keje pon separuh2 jew siap.Memandangkan cuti 3hari,so,konsert pon cuti la.Sebab sorg balik umah.Tak jadi 3 suara la klau sorang xde.Tak cukup orang.Takde feel nanti aku nak nyanyi.



Oke.Done.Nak sambung tengok anime lagi.Daa~~
Sekian..

Jangan lupa LIKE taw..=)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...