Women Are Always Thinking.

Assalamualaikum.

Selamat berpuasa kepada yang berpuasa. Masuk hari ni, da 8 hari umat Islam  berpuasa. :D

Perempuan,wanita,gadis. Mereka sentisa berfikir. Their brain always working. Kecuali time tido. Aku pun perempuan jugak. Dan aku sentisa berfikir. Macam-macam aku fikir. Dari benda logik,sampai la yang tak berapa nak logik. Mesti yang lain-lain pon macam tu jugak. Tiap-tiap hari nak keluar,mesti fikir ;

Nak pakai ape hari ni?Baju ni sesuai tak?Tak nampak pelik ke pakai macam ni?
Itu contoh semata-mata. Tapi realitinya itu yang terjadi hari-hari. Even nak pakai duduk rumah pon pkir macam tu.


True facts rite? ;)
Sekian.

Majlis Cukur Jambul Amsyar.

Assalamualaikum.


Just a short entry about majlis ni. Tanggal 8 Julai, Ahad hari tu berlangsung majlis cukul jambul untk my little Amsyar yang comel ni. Minggu ni masuk sebulan umur dia. Tapi macam da besar je. Amsyar doing good during majlis. Sebabnya dia tido masa orang cukur jambul tu.Dimulakan dengan bacaan yasin dari pihak perempuan,sebab pagi yang perempuan dulu. Then ada berzanji,cukur jambul dan makan. Tengah hari baru lelaki.


 Good boy sayang ♥.


See, how baiknya beliau masa majlis tu. Tak menangis pon. :)


Tak lupa juga kakak beliau yang sangat comel pada hari kejadian. Sepit rambut baru beli tu match pulak ngan baju yang dia pakai. Da pandai sekarang nak posing-posing ni. Arissa da dapat terima dia ada adik. Masa awal tu,tak heran pon Amsyar kat rumah. Sekarang, da tau mana adik dia. Both of them sangat cute :)




Da besar da Arissa. Nak msok 3thun hujung tahun ni. :)


Seperti biasa,entry akan penuh dengan gambar. :D
That all from me.
Sekian.


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...