Majlis Cukur Jambul Amsyar.

Assalamualaikum.


Just a short entry about majlis ni. Tanggal 8 Julai, Ahad hari tu berlangsung majlis cukul jambul untk my little Amsyar yang comel ni. Minggu ni masuk sebulan umur dia. Tapi macam da besar je. Amsyar doing good during majlis. Sebabnya dia tido masa orang cukur jambul tu.Dimulakan dengan bacaan yasin dari pihak perempuan,sebab pagi yang perempuan dulu. Then ada berzanji,cukur jambul dan makan. Tengah hari baru lelaki.


 Good boy sayang ♥.


See, how baiknya beliau masa majlis tu. Tak menangis pon. :)


Tak lupa juga kakak beliau yang sangat comel pada hari kejadian. Sepit rambut baru beli tu match pulak ngan baju yang dia pakai. Da pandai sekarang nak posing-posing ni. Arissa da dapat terima dia ada adik. Masa awal tu,tak heran pon Amsyar kat rumah. Sekarang, da tau mana adik dia. Both of them sangat cute :)




Da besar da Arissa. Nak msok 3thun hujung tahun ni. :)


Seperti biasa,entry akan penuh dengan gambar. :D
That all from me.
Sekian.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...