Final Year #Sem 1

Assalamualaikum.

Setelah sekian lama,dapat juga menaip utk blog ni. Asyik bagi wordless wednesday je. Tanpa sedar, we already Third Year! wweehhoo~Senior la sgt kan *tangan ke dada,mata ke ats*.

Kelas sem ni tak trlalu pack. Biasa-biasa je. Kelas hanya 3 hari smggu je. So,4 hari lagi holiday. Yup,HOLIDAY. Holiday la sgt kan. Semester ni a bit bz. I guest so. Sebab ade amek bengkel 2. Untuk bengkel 2,mungkin akan jadi mereng utk beberapa mggu seperti bgkel 1 yg lepas. Bengkel 2 mencabar lg dari bengkel 1. Sebab kali ni kne byk brgerak. Shooting,jmp penyelia,discussion dan yg sama waktu dgnnye. T_T


Haa,kan3,kelas 3 hari je. Rabu n jumaat xdak kelas. Tapi da setkan hari jumpa penyelia tu hari rabu. Nak xnak kena gak bangun pepagi g kampus tercinta utk jmp penyelia tercinta *sigh*.

*plot2 utk story bgkel 2*

Untuk 3 mggu pertama ni,xde la bz sgt. Hari2 pon tdo awal. Plg lewat kul 2. Kira awl la jgk tu kan. Tak tau lg mggu dpn cane. Semoga dpt lalui pahit getis thun 3 ni dgn aman dan yg sama waktu dgnye~

Sekian.
p/s :: Da sebulan baru ak cerita sem 5 ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...