Double "K"

Assalamualaikum.
Setelah sekian lama meninggalkan blog tercenta ni. Sejak-sejak masuk tahun 3 ni,rasa macam ambek satu subjek je ---> "BENGKEL 2". Semua pelajar tahun 3 course Media Interaktif wajib buat bengkel 2. So,apa yang kami buat untuk bengkel 2 kali ni?

Tak pasti la sama ada setiap batch tu lain-lain bengkel 2. Macam batch aku kali ni,kami kena buat video (10 minit) + element 2D atau 3D. Sebabkan group aku masing-masing kurang mahir dalam 3D,jadi kami buatla 2D.  2D pon best ape. Sekarang ni masih lagi shooting ape yang patut.


My team. Semua ada 4 orang. Yang lain tu crew tambahan dan pelakon. Yes, I'm the only one girl in this group :')




Sebahagian kerja yang berjaya disiapkan dengan baik. Thanks teammate :D
Oh ye, nama group kami 'KOPI KOLA'. Inspired by buku Kopi from Buku Fixi. Sangat suka cerita Kopi Kola sebab cerita tu sweet walaupon kopi tu pahit.

Sekian ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...