Semester 6

Assalamualaikum.

Setelah hampir smggu kelas mula,baru rasa gatal tangan nak update. Semester ni semester last kami belajar. Semester depan da praktikal and tahun depan insyaallah grad. *amin*

Semester kali ni xde la pack seperti semester yang lepas-lepas. Hari isnin je macam full. Tapi hari lain tak sangat pon. Siap ada 1 hari 1 kelas. Sangat la malas untuk datang kelas yang satu tu.

See,banyak masa terluang. Tapi mohon jangan sia-siakan yer Nur Afiqah. Semester ade FINAL YEAR PROJECT  yang perlu dibuat, diteliti, ditemui SV, dan sebagainya. Guna waktu sebaiknya. Semester ni jgk ade ambil subjek bahasa ketiga. Thx to the lecturer. Hari isnin bukan la hari yang membosankan kerana pagi-pagi lagi kelas bahasa JEPUN. Seronok benar beta. So,takde la rasa malas nak bangun hari isnin tu. Sekarang pon da mula tulis huruf-huruf hiragana tu. But,why it is so weird? Is it my handwriting or what? =.="


Da macam tulisan tamil rasanya. Sape-sape yang  nak belajar tulis huruf-huruf hiragana, boleh la rujuk kat website ni --->Hiragana. Kanji dan katakana pon ada. Semangat yang kuat untuk belajar bahasa Jepun. Ganbatte!
Not forget,my baju from Sabah! Ada tulisan ' Sabah'.Thanks a lot Al-Hafiez kerana sudi mmbelikan baju utk saya. Tak lupe jugak beg ' Bandung' from my classmate yang jadi student moboiliti sem lepas. Rezeki diawal semester. Alhamdulillah :D


I think that's all for the first half of semester 6. Wish us luck for our FYP and other subject. It's gonna be tough for us. Semoga segalanya berjalan lancar. 

Sekian..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...